noorderapotheek+Team team noorderapotheek krommenie spreekkamer

Team

De apotheker en assistentes in de Noorderapotheek zijn goed opgeleid en worden ook regelmatig bijgeschoold. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze belangrijkste taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. Maar u kunt bij ons ook terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij proberen u daarbij zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de zorg in onze apotheek.

Gecertificeerd

Onze apotheek is HKZ gecertificeerd om de kwaliteit te garanderen van ons werk. We werken met verbeterpunten. Regelmatig worden wij getoetst door een certificerende instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Wij horen het graag van u!

Wij werken samen met een apotheek waardoor u ook buiten sluitingstijd van de apotheek medicijnen kan ophalen; vraag er naar bij een van onze medewerkers.

De apotheek heeft een spreekkamer voor uw privacy. U kunt altijd een afspraak maken met de apotheker.