herhaling noorderapotheek herhaalrecepten

Herhaalrecepten aanvragen

OP DEZE PAGINA KUNT U EEN AANVRAAG VOOR EEN HERHALING VAN  GENEESMIDDELEN NAAR UW HUISARTS STUREN.

Door het invullen van dit formulier wordt, via de Noorderapotheek, de aanvraag voor een herhaalrecept naar uw huisarts in Krommenie of Assendelft gezonden. U mag de aanvraag altijd aan uw eigen huisarts zenden, ook als deze op vakantie is, wij zorgen voor vervanging door een waarnemende arts, als dat nodig is.

Wij geven uw aanvraag alleen door aan uw huisarts, deze kan daarna uw aanvraag goedkeuren en een recept aan de apotheek sturen. Aanvragen die voor 12.00 uur worden verzonden, liggen de volgende werkdag (na 14.00 uur) voor u klaar in de apotheek. Anders wordt het een werkdag later. De huisarts blijft verantwoordelijk voor de herhaling van het recept.

Alleen volledig ingevulde formulieren kunnen door de huisarts in behandeling worden genomen. Alleen huisartsen in Krommenie en Assendelft nemen aan deze service deel.

Deze pagina is niet bedoeld om vragen of opmerkingen aan u huisarts te zenden, we vragen u om daarvoor rechtstreeks contact met uw huisarts op te nemen.

Een herhaalrecept aan uw arts vragen is niet nodig voor de anticonceptiepil of insuline, die kunt u rechtstreeks bij de apotheek bestellen via de DIABETES- of PILSERVICE op deze site of door een e-mail naar de apotheek te sturen. (info@noorderapotheek.nl)

U kunt op onze site ook uw eigen medicatie-dossier bijhoudenVanuit dit dossier is het mogelijk om een verzoek tot herhaling aan uw huisarts te zenden. Klik hiervoor op de knop  “medicatiedossier” op deze site.

LET OP: Alleen velden met een * zijn verplichte velden. De rest kunt evt. leeg laten.

Stap 1 van 6
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 6
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 6
Herhaalrecepten toevoegen

Medicijn (1)

Stap 4 van 6
Bezorgen / Afhalen

Bezorgen

Stap 5 van 6
Opmerkingen

Stap 6 van 6
Samenvatting

Persoonsgegevens

Zorgverlener
Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land

Herhaalrecepten gegevens

Naam
Sterkte
Receptnummer
Receptdatum
Arts/Voorschrijver

Bezorgen / Afhalen

Bezorgen

Opmerkingen

Belangrijke gegevens of opmerkingen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Aanvraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord