Algemeen – Noorder Apotheek – Krommenie

Algemeen

U kunt op onze website een herhaalrecept aanvragen, bij huisartsen in Krommenie en Assendelft. Dit kan op twee manieren; u kunt alles zelf invullen via de knop “herhaalrecepten” of u kunt de medicijnen herhalen vanuit uw medicatiedossier. Dan hoeft u de medicijnen die u wilt herhalen alleen maar aan te klikken.
U kunt op deze site ook uw medicatiedossier inzien. Daarvoor moet u zich wel eenmalig in de apotheek aanmelden, dit doen we in verband met uw privacy. Daarna kunt u overal op de wereld uw medicatiedossier inzien of aan een arts of apotheker uw dossier laten zien.
Het is ook mogelijk om de anticonceptiepil of insuline te bestellen, zodat het voor klaar staat als u in de apotheek komt. U kunt daar tevens aangeven of u een herinnering wilt ontvangen als uw medicijnen bijna op zijn.
Het is voor onze apotheek van belang te weten of u zwanger bent. Wij kunnen er dan voor waken dat u medicijnen krijgt die schadelijk voor het kindje zouden kunnen zijn.
Heeft u vragen over uw medicijnen? U kunt altijd een mail naar de apotheek sturen of ons bellen. Als u liever een van de medewerkers persoonlijk spreekt kunt u op deze site een medicijnconsult aanvragen.